НВК «Гірничі машини» і ДТЕК домовилися про стратегічний альянс

29.05.2013

Після підписання документа НВК «Гірничі машини» отримує фіксовану частку і переважне право постачання устаткування, що входить до її продуктового портфеля. Це дозволить забезпечити мінімальні терміни постачання обладнання і дасть можливість довгострокового планування виробництва і закупівель. ДТЕК завдяки угоді оптимізує строки постачання обладнання, скоротить тривалість капітальних ремонтів, знижуючи у такий спосіб втрати від простоїв і покращуючи сукупну вартість володіння обладнанням.

За договором Компанія «Гірничі машини» зобов'язується спеціально для ДТЕК розробити низку нових модернізованих продуктів, що відповідають потребам клієнта. «Маючи у своєму розпорядженні потужну інженерну базу, підприємства нашої Компанії готові запропонувати шахтарям нові розробки наших конструкторів, адаптовані до особливостей вуглевидобутку на шахтах ДТЕК», – зазначив Генеральний директор НВК «Гірничі машини» Євген Ромащин.

Найважливішим елементом досягнутої угоди є зобов'язання НВК «Гірничі машини» щодо сервісного обслуговування постаченого обладнання – збільшено гарантійний термін експлуатації техніки. У свою чергу, для підвищення ресурсу і зниження аварійності ДТЕК планує використовувати тільки оригінальні запчастини під час проведення поточних і капітальних ремонтів техніки.