Нове призначення в НВК «Гірничі машини»

27.08.2012

«Ігор Фоменко має необхідний досвід і знання в машинобудівному бізнесі, які допоможуть компанії. Йдеться про побудову довгострокових відносин з іноземними клієнтами, розвиток інфраструктури продажів і сервісу. Я радий, що Ігор Олександрович тепер у нашій команді», – зазначив Євген Ромащин, Генеральний директор НВК «Гірничі машини».

«Запрошення працювати в «Гірничих машинах» – це професійний виклик для мене. На найближчі роки перед компанією стоять дуже амбітні цілі. Я докладу максимум сил і знань, щоб їх досягти», – підкреслив Ігор Фоменко, Директор з маркетингу та продажів НВК «Гірничі машини».

Пану Фоменку 44 роки. Має дипломи інженера-будівельника (Київський автодорожній інститут) і юриста (Київський національний університет ім. Т.Г. Шевченка). З 2003 до 2005 року навчався за програмою МВА в Institute of International Business Relations (IBR), Німеччина.

Пан Фоменко має багаторічний управлінський досвід, отриманий на керівних посадах у компаніях «Інтерпорт-Ковель», «ТД Луганські акумулятори», «Брінкфорд Україна» та інших. У 2002-2004 роках був директором, а потім – керівником санації Луганського верстатобудівного заводу. З 2004 року і до приходу до НВК «Гірничі машини» пан Фоменко працював у структурах холдингу «АвтоКрАЗ», відповідаючи за збут продукції, зовнішньоекономічні зв'язки і корпоративне управління.