Найкращим студентам – добру роботу

02.02.2012

«Для нашої Компанії взаємодія з навчальними закладами є стратегічно важливою з погляду формування кадрового резерву та побудови бренду роботодавця. Ми співпрацюємо з провідними технічними вишами Східної України, які знають, що у нас є всі можливості для якісної практичної підготовки студентів», – підкреслила Наталя Клименко, Директор з персоналу НВК «Гірничі машини».

«Криворізький завод гірничого обладнання традиційно приділяє особливу увагу підготовці молодих фахівців. Зокрема, організовуючи виробничу практику для студентів. Ті випускники, які добре себе зарекомендують, отримають пропозиції роботи на нашому заводі», – прокоментував Михайло Булатецький, Генеральний директор Криворізького заводу гірничого обладнання.

«Університет вже більше двадцяти років співпрацює з КЗГО. За цей час у нас склалися дуже теплі і дружні взаємини з підприємством. Зазначу, що студенти, які проходять практику на цьому заводі, максимально залучені у виробничий процес. Під керівництвом кураторів вони пробують себе у вирішенні тих завдань, із якими їм доведеться працювати в майбутньому. Для багатьох із них, після закінчення університету, КЗГО стає першим робочим місцем», – зазначив Євген Бізяєв, заступник директора з організації виробничого навчання Криворізького національного університету.

Упродовж двох місяців, поки триватиме практика, студенти ознайомляться з виробничим циклом підприємства, особливостями роботи верстатного парку та впровадженими сучасними технологіями. За практикантами будуть закріплені наставники – досвідчені фахівці заводу, які допоможуть студентам в освоєнні майбутньої професії. Отримані знання студенти зможуть використовувати не тільки в майбутній роботі, а й у написанні дипломних проектів.