Найкраще повітря для «Норнікеля». «Гірничі машини» постачили обладнання для шахт лідера кольорової металургії СНД

25.10.2012

У межах довгострокової співпраці з ГМК «Норильський нікель» НВК «Гірничі машини» виконала чергове замовлення компанії на три місяці раніше терміну, визначеного в контракті. На Крайню Північ відправлено вентилятор головного провітрювання ВЦД 47 «Північ» («Север») і осьовий вентилятор ВОД-40М. Ця техніка призначена для важкопровітрюваних підприємств гірничорудної промисловості і забезпечує високу економічність роботи в широкому діапазоні вентиляційних режимів.

«Норильський нікель» добре знайомий із обладнанням «Гірничих машин». За останні два роки компанія вже постачила кілька вдосконалених турбомашин серії ВЦД і ВОД для рудників «Комсомольський» і «Таймирський»», – заявив Ігор Фоменко, Директор з маркетингу та продажів компанії «Гірничі машини».

Перевага вентиляторів полягає в успішній роботі в умовах Крайньої Півночі. Основні вузли турбомашин вироблені з морозостійких сталей, що дозволяє ефективно працювати при температурі від -40 С ° і нижче.

До кінця року «Гірничі машини» також постачать російському гірничо-металургійному гігантові електровози, трансформаторні підстанції, причіпні пристрої і лебідки.