На підприємствах НВК «Гірничі машини» будуть відкриті філії Донбаської машинобудівної академії

29.02.2012

Договір передбачає цільову підготовку співробітників для корпоративного центру – НВК «Гірничі машини» – і трьох підприємств: «Дружківського машинобудівного заводу», «Горлівського машинобудівника», «Донецькгірмашу».

«Наша компанія розпочинає формування пулу цільових вишів, із якими ми будемо вибудовувати довгострокові взаємини. Донбаська машинобудівна академія – це перший партнер. Машинобудуванню потрібен приплив молодих кваліфікованих кадрів із високою теоретичною підготовкою, що ґрунтується на досвіді реального виробництва, і вже практичними навичками. Ми впевнені, що співпраця вишу і «Гірничих машин» допоможе підвищити загальний рівень випускників і їхню конкурентоспроможність на ринку праці», – підкреслила Наталя Клименко, Директор з персоналу НВК «Гірничі машини».

Форматом співпраці також передбачено створення філій кафедр ДДМА, що дозволить співробітникам компанії без відриву від виробництва підвищувати освітній рівень, а викладачам вишу – посилювати практичні знання про роботу виробництва.