На «Корум Дружківський машинобудівний завод» пройшли спортивні змагання

21.07.2015

«Спартакіада давно стала доброю традицією нашої компанії. Цього року, не зважаючи на складний для машинобудівної галузі час, ми не стали її порушувати. Приємно бачити, що наші співробітники уміють не тільки гарно працювати та досягати високих показників, але й робити зі спортивних змагань справжнє свято спорту та здоров’я. Впевнений, що, не дивлячись на втому, адже боротьба за перемогу дійсно була непростою, наші спортсмени заберуть із собою найприємніші спогади», - відмітив директор «Корум Дружківський машинобудівний завод» Володимир Дахов на урочистій церемонії нагородження переможців Спартакіади.

Директор Дивізіону підземної розробки Corum Ільдар Салєєв та директор підприємства Володимир Дахов нагородили переможців змагань кубками, медалями, грамотами та цінними подарунками – спортивним інвентарем, щоб спортсмени могли готуватись до наступних змагань.

Відмітимо також, що змагання стали святом не тільки для спортсменів, але й для вболівальників, які прийшли підтримати цього дня свої команди. Найактивнішу групу підтримки підприємство відмітило солодким подарунком – тортом.