На «ДрМЗ» (НВК «Гірничі машини») організовано додаткове транспортне забезпечення для співробітників, що працюють у вечірні зміни

07.06.2012

Так, з 1 червня було додано трамвайний рейс, що курсує кільцем навколо заводу від залізничного вокзалу до будівлі Міськгазу. «Маршрут було обрано таким чином, щоб охопити всю територію заводу, враховуючи розташування прохідних і завантаження тих чи інших цехів у вечірні зміни. Із появою вечірнього трамвая, співробітникам дійсно стало зручніше добиратися додому», – повідомив Голова профспілкового комітету заводу Анатолій Селіванов.

За словами керівництва «Дружківського машинобудівного заводу», доставляння робітників – ще один щабель у реалізації проектів із поліпшення умов праці. «Для Компанії «Гірничі машини» співробітники є найціннішим ресурсом, і нам важливо створити для наших заводчан не тільки комфортні умови праці упродовж робочого дня, а й забезпечити їм безпеку і комфорт після роботи, тим більше, для співробітників, що працюють до пізнього вечора», – підкреслив Директор підприємства Григорій Махов.

Як повідомлялося раніше, за проектом «Концентрація виробництва» на Дружківському машинобудівному заводі вже проведено низку заходів щодо поліпшення соціально-побутових умов, серед яких – постійне забезпечення всіх співробітників підприємства очищеною питною водою.