Машинобудівний холдинг «Гірничі машини» і в'єтнамська промислова група VINACOMIN підписали Меморандум про співпрацю

30.07.2013

«Ми реалізуємо комплексні проекти – від будівництва шахт до повного сервісного супроводу. Не секрет, що в регіоні Quang Ninh, де вже зараз видобувають понад 40 млн тонн вугілля на рік, є серйозний потенціал для механізації процесу видобутку вугілля, що збільшить обсяг виробництва і рівень безпеки праці шахтарів. Ми висловлюємо надію, що власні напрацювання у сфері механізації видобутку вугілля з тонких пластів і відпрацювання крутоспадних пластів за допомогою унікального стругового комплексу, а також наш багаторічний досвід співпраці з провідними проектними інститутами, стануть вагомою підмогою для реалізації амбітних планів наших в'єтнамських колег», – підкреслив Генеральний директор НВК «Гірничі машини» Євген Ромащин.

Нагадаємо, що упродовж найближчих чотирьох років VINACOMIN має намір збільшити видобуток вугілля майже удвічі – до 75 мільйонів тонн на рік. При цьому зростання буде забезпечуватися за рахунок підземного видобутку, головно на території провінції Quang Ninh, де видобувається приблизно 90% від загального обсягу запасів вугілля країни.