Криворізький завод гірничого обладнання реалізує проект, який знизить собівартість формування на 149%

30.01.2012

Минулого тижня було завершено монтаж п'ятикоординатного деревообробного верстата, призначеного для виготовлення модельних комплектів, який дозволить підвищити якість і, як наслідок, тривалість експлуатації модельних комплектів.

Основна мета впровадження МВПФЛ – зниження витрат на лиття та підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства. Крім того, присутня низка додаткових істотних ефектів: поліпшення якості виливків, потенціал розширення номенклатури виробленого литва та виробів, в тому числі високорентабельної продукції.

«Перехід на вакуумно-плівкову технологію формування дозволить перевести на нову технологію більшу частину наявних обсягів лиття КЗГО. Собівартість формування на МВПФЛ порівняно з формуванням на потокових лініях має знизитися на 149%», – зазначив Генеральний директор заводу Михайло Булатецький.