«Корум Криворізький завод гірничого обладнання» підбив підсумки конкурсу професійної майстерності

02.10.2015
«Щороку конкурс професійної майстерності підтверджує, що наші заводчани - справжні майстри своєї справи. Показово, що серед фіналістів є як досвідчені працівники з 10-річним досвідом, так і молоді кадри. Це свідчить про те, що молодь проявляє активність та швидко опановує нові навички. А працівники з досвідом не втрачають ентузіазму удосконалюватися, досягати й перемагати. Ми, насамперед, усіма силами намагаємося їх в цьому підтримувати», - прокоментував захід директор Дивізіону відкритої розробки - Корум Криворізький завод гірничого обладнання Олександр Селіверстов.

Конкурси професійної майстерності щорічно проводяться на усіх підприємствах компанії Corum. Вони покликані сприяти підвищенню продуктивності праці та якості продукції, що випускається, а також допомагають заохотити робітників за досягнення ними високих трудових показників та постійне вдосконалення професійних знань і вмінь. Конкурс складається з двох частин - теоретичної та практичної. Номіновані начальниками виробничих цехів працівники 5-го та 6-го розрядів проходять письмове тестування на професійні знання, а також володіння нормами охорони праці та промислової безпеки. Після чого виконують спеціально підготовлені відбірковою комісією практичні завдання. Учасників конкурсу оцінюють за такими параметрами як швидкість і якість виконання роботи, знання теоретичної частини, дотримання норм охорони праці, організація робочого місця, зовнішній вигляд. За результатами усіх відбіркових заходів бали, отримані учасниками, підсумовуються в підсумковий конкурсний результат.

Довідка про підприємство
У Кривому Розі Corum представлений підприємством «Корум Криворізький завод гірничого обладнання». У 2014 році завод почав виробництво першого повноцінного обладнання для роботи підприємств гірничої промисловості: живильники пластинчасті, котючі конвеєри, насоси, класифікатори спіральні. До цього він спеціалізувався на виробництві запасних частин для гірничого обладнання. У Кривому Розі також сконцентровано ремонтне виробництво компанії.

Довідка про компанію
Corum Group - один з найбільших  виробників обладнання і постачальників комплексних рішень в області гірничого видобутку. Corum Group сьогодні це: Дивізіон підземної розробки; Дивізіон інфраструктурних проектів; Дивізіон відкритої розробки, а також торгові компанії та представництва в Україні, Росії, Білорусі, Казахстані, В'єтнамі, Польщі та Китаї.
Ключові клієнти компанії - 14 найкрупніших добувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт та кар'єрів. Техніка Corum працює на гірничодобувних підприємствах  в 15 країнах світу. У першому півріччі 2015 р. консолідована виручка компанії збільшилася на 12,6%, ріст цього показника в першому кварталі склав 7,7%. Фінансові показники Corum Group (1-е півріччя 2015 VS 2-е півріччя 2014) : консолідована виручка - 832,7 млн. грн. ( + 12,6%);  обсяг укладених контрактів більше 938 млн. грн. (+6,9%); частка експорту - 32,5% (+11,1%);  частка сервісу - 66,5% (на рівні попереднього показника).
Додаткову інформацію можна отримати на сайті www.corum.com
Офіційні представництва в соціальних мережах: Facebook, linkedin, youtube.