Контроль якості на підприємствах НВК «Гірничі машини» буде здійснювати незалежна структура

03.11.2010
Нова система контролю якості функціонує окремо від виробничої структури підприємств, охоплюючи вхідний контроль сировини, кожен технологічний етап і фінішний контроль виготовленої продукції. Передбачено, що додатково до кожної одиниці готового обладнання також видаватимуть свій висновок незалежні інспекторські компанії. «Для НВК «Гірничі машини» якість вироблюваного устаткування – перший пріоритет, тому ми створили спеціалізовану незалежну структуру. Може навіть здатися, що наші зусилля і дії з посилення контролю якості надлишкові, однак для нас принципово важливо, щоб наша продукція відповідала зовнішнім і прийнятим в Компанії стандартам якості, а наші клієнти були впевнені в її надійності», – підкреслив Євген Ромащин, генеральний директор НВК «Гірничі машини». На Дружківському машинобудівному заводі, «Горлівському машинобудівнику» і Донецькгірмаші впроваджено руйнівні методи контролю якості в процесі виробництва. Аналогічна система планується до впровадження та на інших підприємствах холдингу «Гірничі машини» у 2011 році.