Конструкторське сузір'я в «Гірничих машинах»

12.03.2013

Зміни відбулися у межах розвитку дивізіональної структури найбільшого машинобудівного холдингу СНД із виробництва обладнання для гірничодобувної промисловості. 58 співробітників, які раніше працювали в спеціалізованому конструкторському бюро заводу «Світло шахтаря», увійшли до Дивізіону очисного та прохідницького обладнання, очолюваного Олександром Ковальчуком.

«Досвідчений інженерно-конструкторський склад – запорука успіху в машинобудуванні. Ми створюємо складні машини, реалізуємо великі проекти з комплектації лав «під ключ» нашим обладнанням. Із приходом кваліфікованих фахівців зі СКБ харківського заводу ми серйозно зміцнили інтелектуальний ресурс, який є одним із кращих у СНД. Тепер харківські конструктори спільно з колегами з Дивізіону зможуть брати участь у реалізації складних і цікавих для професійного розвитку проектах як в Україні, так і на цільових географічних ринках Компанії», – заявив Олександр Ковальчук, Директор Дивізіону очисного та прохідницького обладнання НВК «Гірничі машини».

Голова Правління ПАТ «Харківський машинобудівний завод «Світло шахтаря» Геннадій Висоцький зазначив: «У «Гірничих машинах» конструкторів особливо цінують. Тут велику увагу приділяють їхньому різнобічного розвитку: участь у профільних міжнародних конференціях, відвідування зарубіжних клієнтів, різні семінари та тренінги. Тому конструктори, що перейшли з СКБ, зможуть підвищити свої професійні якості».

Нагадаємо, що до Дивізіону очисного та прохідницького обладнання, крім заводу «Світло шахтаря», входять Дружківський машинобудівний завод і «Горлівський машинобудівник».