Компанія Corum та AIESEC провели конференцію для студентів Харкова

30.04.2014

У рамках заходу співробітники «Корум Світло Шахтаря» розповіли студентам про перспективи та можливості роботи в компанії, про тісну співпрацю з вишами, а також про те, якими якостями сьогодні повинен володіти молодий фахівець, щоб стати ефективним та успішним у великій компанії.

«Щорічно ми приймаємо на виробничу та переддипломну практики близько 300 студентів», - говорить керівник департаменту управління персоналом «Корум Світло шахтаря» Лариса Рак. – «Так склалося, що теоретична база знань дітей, отримана ними в учбових закладах, не завжди легко та швидко перетворюється на підприємстві в практичні навички. Ми використовуємо час практики для підготовки майбутніх фахівців до реальних виробничих умов «Корум Світло шахтаря». Таким чином, ми не просто адаптуємо їх знання під сучасні вимоги підприємства, ми ще й економимо час, готуючи потрібного фахівця вже сьогодні. Підкреслю: нам цікаві фахівці, які можуть ефективно працювати в умовах змін, сприймають труднощі як виклик і не бояться довести, на що здатні».

У Форумі, який відбувався в Палаці Студентів НТУ «ХПІ», прийняли участь близько 250 молодих фахівців та студентів 4-5 курсів таких провідних вишів як ХНУ ім.В.Н. Каразіна, ХПІ, ХНУРЕ, ХНЕУ.