Компанія Corum надала виробничу базу для практикантів

26.03.2014

Під керівництвом наставників-професіоналів підприємств майбутні фахівці отримають практичні навички з таких спеціальностей, як "монтажник радіоелектронної апаратури і приладів", "черговий електрик", "оператор верстатів з програмним управлінням".

"У нашої компанії досить великий досвід плідної співпраці з учбовими закладами в містах присутності бізнесу. Зокрема, на "Корум Донецькгормаш" щорічно проходять виробничу і переддипломну практики студенти таких учбових закладів, як Донецький національний технічний університет, Донецький індустріально-педагогічний технікум, Донецьке вище професійне машинобудівне училище. Для нас важливо розвивати в студентах ті навички, як практичні, так і особові, які вони зможуть застосувати у своїй майбутній роботі для досягнення результату. Ми намагаємося залучити майбутніх фахівців до культури досягнень. Культурі, яка дозволяє грамотно працювати в умовах змін", - відзначила Керівник департаменту управління персоналом "Корум Донецькгормаш" Катерина Бахуринська.