Компанія – співробітникам. В ІТЦ «Гірничі машини» прийнятий колективний договір

18.02.2011

Так, співробітники ІТЦ «Гірничі машини» забезпечуються медичною страховкою, пільговими путівками до оздоровчих центрів і абонементами до спортивних комплексів. У колдоговорі також передбачено оплату навчання дітей співробітників у ВНЗ із профільних для ІТЦ спеціальностей, проведення різних навчальних тренінгів та семінарів, навчання (у тому числі – в аспірантурі) і розвиток молодих фахівців у межах формування кадрового резерву. Іногороднім фахівцям частково компенсується оренда житла.

«При складанні колективного договору ми не обмежувалися лише тими нормами, виконувати які роботодавець зобов'язаний за чинним законодавством України. У документі зафіксовано широкий спектр соціальних гарантій і пільг для співробітників Інженерно-технічного центру. Їх виконання – це частина безперервного процесу щодо створення найкращих умов праці, розвитку і дозвілля для інженерів-конструкторів», – заявив Віктор Кучма, генеральний директор ІТЦ «Гірничі машини». В ІТЦ «Гірничі машини» з перших днів його роботи системно підходять до забезпечення персоналу сучасними робочими місцями, розвитку та мотивації співробітників. Сьогодні рівень заробітної плати в ІТЦ – один із найвищих на ринку праці інженерів-конструкторів.

«Наше завдання – створення в ІТЦ таких комфортних умов роботи, щоб конструктори концентрувалися виключно на своїх проектах. А ми, в свою чергу, будемо допомагати їм у розвитку професійних якостей, отриманні нових знань шляхом навчання за різними програмами та участі в міжнародних виставках», – зазначила Олена Комолова, Керівник Департаменту з управління персоналом ІТЦ «Гірничі машини».

Велике значення в ІТЦ приділяється формуванню єдиного колективу і розвитку корпоративної культури. У січні успішно пройшов тренінг «Алгоритм досягнення цілей. Ефективне командо утворення». Зараз футбольна команда ІТЦ готується до корпоративного турніру групи «Гірничі машини», що стартує наприкінці березні, в якому візьмуть участь збірні всіх підприємств групи «Гірничі машини». Крім цього, напрямок дозвілля в ІТЦ буде підкріплено відвідуванням вистав, футбольних матчів на «Донбас Арені», проведенням Дня сім'ї, Дня машинобудівника та інших різноманітних заходів.

«Працювати в ІТЦ «Гірничі машини» цікаво не тільки з погляду вирішення амбітних конструкторських завдань, а й завдяки насиченому різними корпоративними подіями життю. Це дає всім співробітникам додатковий стимул для досягнення максимальних результатів, яких від нас чекають не тільки в НВК «Гірничі машини», але і на підприємствах, які купують наше обладнання», – резюмував Віктор Кучма. Станом на 17 лютого в ІТЦ «Гірничі машини» працюють 205 співробітників.