Компанія НВК «Гірничі машини» увійшла до складу Європейської бізнес-асоціації (ЕВА)

01.06.2012

Згідно зі Статутом, постійними членами Асоціації можуть бути компанії, які зареєстровані і ведуть бізнес в Україні, сприяють розширенню правил чесної і прозорої конкуренції, поважають право інтелектуальної власності та права співробітників, не обмежуючись забезпеченням здорових та безпечних умов праці, рівних можливостей і навчання.

«Для нас вступ до лав ЕВА є знаковою подією, яка дає Компанії низку істотних переваг. Наші плани щодо подальшого розвитку бізнесу є амбітними, а членство в Європейській бізнес-Асоціації дає можливість отримати доступ до найкращого світового досвіду лідерів ринку. Ми впевнені, що ці знання допоможуть нам максимально враховувати глобальні тренди та ефективні напрацювання в реалізації нашої бізнес-стратегії, – зазначила Анна Адом, Керівник Департаменту корпоративних комунікацій НВК «Гірничі машини». – Крім того, ми сподіваємося, що наша участь у роботі ЕВА сприятиме більш активній інтеграції українського важкого машинобудування у світовий економічний простір».

«Ми раді бачити НВК «Гірничі машини» у великій родині ЕВА. Сподіваємося на плідну співпрацю та ваше сприяння у становленні європейських цінностей і практики ведення бізнесу в Україні», – сказала Ганна Дерев'янко, виконавчий директор Європейської бізнес-асоціації в Україні.