Групі «Гірничі машини» надано кредитну лінію ПАТ «Дочірній банк Сбербанк Росії» на суму 40 мільйонів доларів

23.02.2011

«Між групою «Гірничі машини» і ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» встановилися міцні партнерські відносини, які ми спільно будемо розвивати і надалі. Вони виходять за межі виключно фінансового співробітництва і передбачають, наприклад, залучення експертів банку для участі у внутрішньокорпоративних навчальних семінарах, серія з яких про використання документарних інструментів розпочалася в нашій Компанії в лютому», – зазначила Марина Гращенкова, Керівник Департаменту корпоративних фінансів НВК «Гірничі машини».

«Наш банк успішно вибудовує довгострокові відносини з великими промисловими підприємствами України. Продукція групи «Гірничі машини» користується значним попитом на ринку гірничошахтного обладнання, підтвердження чому – більш ніж двократне зростання виторгу в 2010 році порівняно з 2009-м роком і амбітні плани щодо виходу на нові ринки збуту. Для банку це свідчення фінансової стабільності групи «Гірничі машини» як позичальника та її перспектив», – заявила Заступник Голови Правління ПАТ «Дочірній банк Сбербанку Росії» Марина Бикова.