Gornyje maszyny RUS przeszy weryfikacj KINGCOAL JUG w zakresie jakoci prac remontowych

15.07.2013

Podczas remontu kapitalnego obudowy zmechanizowanej wszystkie elementy sekcji przeszy peny cykl regeneracji.

Podczas odbioru wyremontowanych urzdze stawiamy wysokie wymagania odnonie jakoci. Gornyje maszyny pozytywnie przeszy weryfikacj. Oglnie rzecz biorc jestemy bardzo zadowoleni zarwno z jakoci wykonanych prac, jak i z terminw stwierdzi Dyrektor Techniczny KINGCOAL JUG sp. z o.o. Aleksandr Ignatienko.

Obsuga posprzedana to jeden ze strategicznych kierunkw wzrostu Kompanii. Proponujemy naszym partnerom tylko oryginalne czci zamienne, co gwarantuje wysok jako wykonania remontw, i maksymalnie krtkie terminy. W taki sposb budujemy dugoterminowe partnerskie relacje z naszymi klientami, kompleksowo rozwizujc ich problemy w zakresie technologii wydobywczych i proponujc bezpieczne, niezawodne, wydajne urzdzenia, a take wysokiej jakoci serwis posprzedany, - podsumowywa dyrektor TK Gornyje maszyny - RUS Jurij Lewankow.

Po zakoczeniu realizacji tego zlecenia Poudniowy Oddzia Gornyje maszyny RUS Sp. z o.o. przystpi do regeneracji dalszych 138 sekcji obudowy ZKD90T dla kopalni Amaznaja, rwnie wchodzcej w skad grupy KINGCOAL.