«Горлівський машинобудівник»: встановлено виробничий рекорд України

19.01.2012

«Високі показники підприємств НВК «Гірничі машини», які ми бачимо на прикладі «Горлівського машинобудівника», є прямим наслідком обраної стратегії розвитку Компанії. Сьогодні на заводах активно реалізуються програми модернізації обладнання та концентрації виробництва. Так, у 2011 р. на перший етап модернізації та розвитку «Горлівського машинобудівника» було направлено понад 14 млн грн. Крім того, впроваджуються «Золоті правила» бережливого виробництва, діє система управління якістю, велика увага приділяється охороні праці. Всі ці складники дозволили досягти такого високого темпу виробництва при збереженні якості», – зазначив Директор з виробництва НВК «Гірничі машини» Теймураз Датуашвілі.

«Рекордна кількість виробленого і відвантаженого клієнтам обладнання – результат чіткого виробничого процесу і злагоджених дій трудового колективу. Саме завдяки їхнім зусиллям, у грудні 2011 року «Горлівський машинобудівник» виконав план випуску товарної продукції грудня на 115%», – зазначив Генеральний директор «Горлівського машинобудівника» Костянтин Крюков. Працівників підприємства, які показали високі трудові результати, буде додатково премійовано.