«Горлівський машинобудівник» проти паління

04.02.2013

1 лютого заводчанам – прихильникам шкідливої звички – запропонували на один день відмовитися від сигарет в обмін на цукерки. Багато хто із цигаркою розлучався охоче: «Здоров'я – це запорука успіху, як в особистому житті, так і в усьому іншому. Бажання кинути палити є, а хлопці такою акцією допомагають почати втілювати його в життя…», – говорить токар-розточувальник Артем із 12-ти річним стажем курця.

«Не палю і завжди підтримую тих, хто пропагує здоровий спосіб життя. Важливо, тільки, в крайнощі не впадати: багато солодкого теж шкідливо», – вважає 19-тирічна Анна, співробітниця ГМБ.

Головна мета акції – зниження тютюнової залежності співробітників заводу і залучення до боротьби проти куріння всіх працівників підприємства. Тим курцям, які були не готові розлучитися з сигаретами, медперсонал заводського здоровпункту вручав пам'ятки про шкоду паління.

Керівництво підприємства підтримує позитивні починання і робить свій внесок у пропаганду здорового способу життя серед машинобудівників. Наприклад, на території заводу організовано спеціальні зони для куріння, а в місцях, де це заборонено, вивішено спеціальні таблички і ведеться суворий контроль за дотриманням цього правила.