«Горлівський машинобудівник» підтвердив свою відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2008

20.01.2012

Директор з розвитку систем якості Асоціації «Російський Регістр» Юрій Загорулько підкреслив, що система менеджменту якості заводу «Горлівський машинобудівник» (НВК «Гірничі машини») відповідає міжнародному стандарту ISO 9001:2008 щодо розробки, виробництва, обслуговування та ремонту гірничодобувного обладнання. За його словами, це сприяє підтримці конкурентоспроможності продукції на міжнародному ринку і підвищенню довіри з боку клієнтів.

У свою чергу Генеральний директор заводу «Горлівський машинобудівник» (НВК «Гірничі машини») Костянтин Крюков зазначив, що для підприємства велика честь підтвердити свою відповідність міжнародному стандарту: «Компанія «Гірничі машини» проводить системну політику у сфері управління та контролю якості виробленого обладнання. Те, що завод успішно пройшов ресертифікаційний аудит, ще одне підтвердження правильності вже вжитих заходів у цьому напрямку», – сказав Костянтин Крюков.