Генеральним конструктором Інженерно-технічного центру «Гірничі машини» призначено Віктора Бєліка

13.05.2011

«Сьогодні основним завданням Інженерно-технічного центру є якісний розвиток інжинірингу, максимально орієнтований на досягнення поставлених перед клієнтами цілей шляхом пропозиції їм найбільш ефективних технологічних рішень, – зазначає Генеральний директор ІТЦ «Гірничі машини» Віктор Кучма. – Сьогодні в ІТЦ працюють більше 300 співробітників-професіоналів своєї справи, з них переважна частина – це фахівці служби Генерального конструктора. Тому нам особливо важливо було запросити на місце голови цього структурного підрозділу керівника не тільки зі серйозним конструкторським стажем, а й досвідченого менеджера, яким є Віктор Миколайович».

Віктор Бєлік вже ознайомився з основними напрямками роботи ІТЦ. Серед пріоритетів, які визначив Генеральний конструктор, – аудит вироблюваного гірничошахтного обладнання, модернізація та розробка нової техніки з урахуванням сучасних потреб ринку.

Біографічна довідка:

Серед основних етапів професійної діяльності В.М. Бєліка – робота в Науково-дослідному і проектно-технологічному інституті машинобудування на посаді Інженера-конструктора. З 1982 до 2005 року – робота в ВО «Новокраматорський машинобудівний завод» на посаді інженера-конструктора, пізніше – провідного конструктора, начальника конструкторського бюро та головного конструктора. У 2005 році Віктора Бєліка було призначено на посаду Головного інженера – Першого заступника генерального директора ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», а в 2007 році – Генерального директора заводу. З квітня 2011 року – Генеральний конструктор ТОВ «ІТЦ «Гірничі машини». Нагороджений знаком «Шахтарська слава» III ступеня, знаком «Почесний винахідник», Почесною грамотою ЦК ППВП України та ін.