«Гірничі машини» запрошують гірників СНД до діалогу

17.10.2012

Ділову частину програми розбито на секції та круглі столи. Конструктори з дивізіону очисного та прохідницького обладнання представлять високопродуктивне обладнання для проходження монтажних камер механізованих комплексів і нове покоління комбайнів із вертикальними барабанними виконавчими органами, а також розкажуть про розвиток стругового виймання на вугільних підприємствах України.

Фахівці дивізіону інфраструктурного обладнання розкажуть про тенденції розвитку шахтного транспорту, нові вентилятори і вентиляторні установки головного провітрювання, напрямки розвитку вибухозахищеного електрообладнання.

У новій секції – «Обладнання для відкритих гірничих робіт» – піде мова про модернізацію роторних екскаваторів, технологічні можливості з виробництва запасних частин і перспективи розвитку конвеєрного обладнання.

За традицією, багато часу буде приділено дискусіям і круглим столам, під час яких гірники зможуть обговорити питання експлуатації гірничошахтного обладнання, а також висловити свої побажання щодо подальшого вдосконалення техніки і технологій видобутку, форм сервісного і постпродажного обслуговування.