«Гірничі машини» відкрили ремонтне виробництво в Росії

27.09.2012

20 вересня ремонтним підприємством Каменського машинобудівного заводу було відвантажено 168 секцій мехкріплення КД90Т для лави № 301 шахти «Дальня».

«ДТЕК – один із наших стратегічних бізнес-партнерів, співпрацю з яким ми надзвичайно цінуємо. Усвідомлюючи високу важливість для нашого клієнта цього замовлення компанія «Гірничі машини» реалізувала цілу низку заходів для його якісного і максимально швидкого виконання», – зазначив Ігор Фоменко, Директор з маркетингу та продажів НВК «Гірничі машини».

На виконання замовлення шахти «Дальня» було залучено найкращі виробничі та інженерно-конструкторські кадри компанії. Завдяки оснащеності ремонтного виробництва обладнанням для хромування деталей циліндропоршневої групи було забезпечено високу якість силової гідравліки.

Нагадаємо, що в межах розвитку післяпродажного обслуговування – одного з напрямків зростання п'ятирічної бізнес-стратегії «Гірничих машин», цьогоріч на базі КМЗ було створено ремонтне виробництво для гірничодобувних підприємств Ростовської та Бєлгородської областей. Сьогодні в цьому регіоні активно розвивається філія торгової компанії «Гірничі машини РУС» із залученням висококваліфікованих фахівців і керівного складу з Ростовської області.

Створення сервісного майданчика дозволило завантажити низку потужностей Каменського машзаводу. Цехи, що залишилися після концентрації виробництва, мають розвинену інфраструктуру – це дозволяє в стислі строки і на наявному обладнанні розгорнути на них нові бізнеси. Наприклад, випускати техніку та компоненти для різних галузей: сільське господарство, автомобілебудування, хімічна промисловість тощо. На КМЗ також можна розвивати логістичні послуги (завдяки транспортній доступності, вхідній залізничній гілці і вільним площам для зберігання продукції) і виробництво з металу. Зокрема, виготовляти металовироби, запірну арматуру, ріжучий інструмент.

На цей момент спільно з урядом Ростовської області, компанія «Гірничі машини» веде роботу з пошуку інвесторів для організації нових бізнесів на вивільнених площах.