«Гірничі машини» та «Краснодонвугілля»: розвиваючи співпрацю

18.02.2013

У 2012 році постачання гірничошахтного обладнання виробництва «Гірничих машин» вугільному об'єднанню «Краснодонвугілля» (входить до холдингу «Метінвест») більш ніж на 20% перевищили аналогічний показник 2011 року.

У 2012 р. «Гірничі машини» оснастили шахти «Краснодонвугілля» очисним та інфраструктурним обладнанням. Так, було постачено 2 комбайни КШ1КГУ і 2 комбайни 1К101У, 10 стрічкових конвеєрів 1Л800Д і 1Л1000Д, а також кліть типу 1НОВ400-6,6-02. Крім того, на ремонтному виробництві очисної техніки було відновлено комбайни ГШ68 і УКД 200-250.

«Краснодонвугілля» стало одним із наших перших замовників на проведення капітальних ремонтів очисної техніки. Я впевнений, що ми виправдали очікування шахтарів, і наша співпраця буде поступально розвиватися», – зазначив Ігор Фоменко, Директор з маркетингу та продажів НВК «Гірничі машини».

«Оперативність і увага до клієнтів у межах сервісної підтримки, якісне виконання гарантійних ремонтів стали визначальними чинниками при виборі постачальників обладнання, – вважає Ігор Фоменко. – Саме тому в НВК «Гірничі машини» приділено особливу увагу розвитку і вдосконаленню післяпродажного обслуговування клієнтів. Одним із кроків на шляху до ефективного сервісу стало об'єднання функцій із продажу, ремонту та сервісного обслуговування клієнтів у межах нашої Торгової компанії. Це дозволить ще більш оперативно реагувати на запит клієнтів».