«Гірничі машини – РУС» пройшли перевірку «КІНГКОУЛ-ЮГ» щодо якості ремонтних робіт

15.07.2013

«Приймаючи відремонтоване обладнання, ми висуваємо жорсткі вимоги до якості. «Гірничі машини» перевірку витримали. Загалом ми дуже задоволені і якістю виконаних робіт, і строками», – зазначив технічний директор ТОВ «КІНГКОУЛ-ЮГ» Олександр Ігнатенко.

«Післяпродажне обслуговування – один зі стратегічних напрямків зростання Компанії. Ми пропонуємо нашим партнерам тільки оригінальні запасні частини, що гарантує високу якість виконання ремонтів, і максимально стислі строки. Таким чином, ми будуємо довгострокові партнерські відносини з нашими клієнтами, комплексно вирішуючи їхні проблеми щодо технологій видобутку і пропонуючи безпечне, надійне, продуктивне обладнання, а також якісний післяпродажний сервіс», – резюмував директор ТК «Гірничі машини – РУС» Юрій Леванков.

Завершуючи виконання цього замовлення, Південний філіал ТОВ «Гірничі машини РУС» візьметься до відновлення ще 138 секцій кріплення 3КД 90Т для шахти «Алмазна», яка також входить до групи КІНГКОУЛ.