«Гірничі машини» підтримують розвиток соціальної інфраструктури

25.07.2013

ДОЦ «Іскорка» в м. Святогірську, що знаходиться на балансі НВК «Гірничі машини», під управлінням компанії став одним із найкращих оздоровчих закладів за комфортом в Україні. За останні три роки в «Іскорці» було зроблено капітальний ремонт: повністю оновилися корпуси, було придбано нові меблі та обладнання, відкрито спортивний зал зі сучасними тренажерами та комп'ютерний клас, на території центру працює водна гірка. Цьогоріч на кошти компанії проведено ремонт житлового та ігрового корпусів, їдальні, упорядковано територію. Крім того, майже удвічі збільшено виділену соцстрахом суму на харчування дітей.

Вже шість десятиліть «Іскорка» приймає молодь під час літніх канікул. Серед них діти співробітників усіх підприємств, що входять до компанії «Гірничі машини», а також вихованці навчальних закладів із різних куточків країни. Компанія зберігає та примножує традиції, що зародилися в дитячому центрі ще понад півстоліття тому.

«Ми пишаємося, що наші діти можуть щоліта відпочивати в найкращому дитячому оздоровчому центрі Святогір'я. Ми інвестуємо не просто в розвиток соціальної інфраструктури, а в наше майбутнє – здоров'я та розвиток наших дітей», – зазначила Анна Адом, директор з персоналу та корпоративних комунікацій НВК «Гірничі машини».

Якісне шестиразове харчування дає можливість дітям зміцнити здоров'я й отримати необхідні для молодого організму вітаміни. Велику увагу в дитячому центрі приділено виховній роботі. З дітьми працюють педагоги високої кваліфікації: вихователі, вожаті, керівники студій і гуртків. Із першого дня працівники центру намагаються перетворити їхнє життя на маленьку казку. Яскраві враження, нові друзі й цілюще лісове повітря цілком цьому сприяють. Кожен день тут наповнений подіями, головною з яких цього літа став ювілей «Іскорки». З цієї нагоди було організовано урочистий захід на літній естраді зі святковим концертом та лазерним шоу. Кожен загін приготував на свято свій неповторний номер. Лунали пісні юних виконавців, а вожаті вразили уяву глядачів низкою танцювальних номерів. Подарунки отримали всі діти, що відпочивали в центрі.