«Гірничі машини» і БТА Банк розвивають співпрацю

24.12.2012

Кредитна лінія буде діяти упродовж 2013 року на комфортних для НВК «Гірничі машини» умовах. Залучені кошти буде спрямовано на реалізацію стратегічних ініціатив і проектів розвитку Компанії, в тому числі на модернізацію виробничих фондів.

«Гірничі машини» користуються репутацією надійного бізнес-партнера, який володіє довгостроковою стратегією розвитку. Компанія активно розвиває сервіс для клієнтів, інвестує у створення нових виробництв, зміцнюється на міжнародних ринках. Ми раді співпрацювати з нашим клієнтом», – зазначила Наталя Сергєєва, Голова Правління БТА Банк.

«У БТА Банк нам імпонує підхід до роботи з клієнтами та оперативність прийняття рішень. Ми це дуже цінуємо і бачимо в банку довгострокового фінансового партнера», – заявила Марина Гращенкова, Керівник Департаменту корпоративних фінансів НВК «Гірничі машини».

«НВК «Гірничі машини» та БТА Банк є давніми партнерами», – зазначила Марина Гращенкова. Раніше Банк уже не раз брав участь в організації кредитних ліній для Компанії. Веде він також зарплатний проект одного із заводів НВК «Гірничі машини» – «Донецького енергозаводу».