Dzielimy si midzynarodowym dowiadczeniem

03.03.2015

W tym dniu na konferencji "Europejski biznes: przezroczysto, skuteczno, inwestycje", jako organizator której wystpi Forbes, zebrali si wiodce menaderowie, biznesmeni oraz eksperci, eby dowiedzie si wicej na temat lepszych praktyk ukraiskiego biznesu, ktry pracuje zgodnie zachodnich standardw oraz przyjrze si skutecznym strategiom ekspansji na rynki zachodnie.

Dyrektor generalny Corum Group Eugenij Romaszyn otworzy drug cz konferencji powicony wyjciu na nowe rynki. Z jego raportu uczestnicy imprezy mogli dowiedzie si, w jaki sposb te zadania rozwizaa nasza Firma oraz pozna szanse i wyzwania, ktre czekaj na ukraiski biznes w drodze do Europy.

Bliej wieczoru odbya si konferencja Kyiv Post “Doing business with China”. W przedsiwziciu wzili udzia wiodcy eksperci w dziedzinie midzynarodowego zarzdzania oraz przedstawiciele wadz. Podczas dyskusji, Eugenij Romaszyn podzieli si tajemnicami pracy na rynku chiskim, poruszajc takie kwestie jak poszukiwanie wiarygodnego partnera, ochrona produkcji i praw majtkowych, budowanie relacji z klientami i wadzami lokalnymi.