Ділимось міжнародним досвідом

03.03.2015

У цей день на конференції «Бізнес по-європейськи: прозорість, ефективність, інвестиції», організатором якої виступив Forbes, зібралися провідні топ-менеджери, бізнесмени та експерти, щоб дізнатися про кращі практики українського бізнесу, що працює за західними стандартами, і розглянути ефективні стратегії експансії на західні ринки.

Генеральний директор Corum Group Євген Ромащин відкрив другий блок конференції, присвячений виходу на нові ринки. З його доповіді учасники заходу змогли дізнатися про те, як це вдалося нашій Компанії, а також про ті можливості та складнощі, які чекають український бізнес на шляху до Європи.

Ближче до вечора відбулася конференція Kyiv Post "Doing business with China". На заході були присутні провідні експерти у сфері міжнародного менеджменту та представники органів влади. Під час дискусії Євген Ромащин поділився секретами роботи на ринку Китаю, торкнувшись такі важливі питання, як пошук надійного партнера, захист продукції та прав власності, налагодження відносин з клієнтами та органами місцевої влади.