Corum відвідала делегація ООН

28.03.2014

У рамках візиту на підприємство делегація відвідала декілька цехів, у тому числі складальний, і ремонтне виробництво. Під час ознайомлювальної екскурсії по підприємству глава делегації пан Фельтман відмітив високий рівень устаткування, що його виготовляє компанія.

"Ситуація, що спостерігається сьогодні в сфері бізнесу, викликана політичною нестабільністю в Україні, й чинить прямий вплив на економіку країни. Наразі зусилля компанії спрямовані на пошук нових замовлень і переговори як з існуючими, так і з потенційними клієнтами. Зараз наше головне завдання - вистояти, оскільки нам важливо, щоб наші підприємства працювали, а люди стабільно отримували заробітну плату", - відзначила в рамках зустрічі керівник департаменту корпоративних комунікацій Олена Плахова.

Треба відзначити, що всі підприємства Corum, зокрема "Корум Горлівський машинобудівник", працюють у звичайному режимі: підприємства продовжують випускати продукцію, люди працюють і отримують заробітну плату без затримок. Компанія продовжує активно розвивати сервісний напрям і проводить випробування своїх нових розробок у клієнтів. Проте сьогодні спостерігається спад кількості замовлень, що відбивається на економіці підприємства та на компанії в цілому.