26 студентів перевірять теорію практикою на Дружківському машинобудівному заводі, що входить до НВК «Гірничі машини», – найбільшому підприємстві міста

15.03.2013

До середини квітня вони будуть виконувати різні виробничі завдання разом із працівниками цехів, освоять технологію механічної обробки металів, ливарного та зварювального виробництв, а також обслуговування програмованих верстатів і електрообладнання. Після закінчення практики студентам необхідно буде захистити звіт.

У процесі практичного навчання студенти не тільки попрацюють у виробничих цехах, а й вивчать у заводському музеї історію вітчизняного машинобудування та Дружківського машзаводу. Співпраця найбільшого машинобудівного підприємства та технікуму триває вже не один десяток років. За ці роки ДрМЗ допоміг із практичним освоєнням виробничих професій сотням майбутніх технологів-машинобудівників.

«Ми раді тому, що на наші підприємства приходять молоді хлопці, які хочуть присвятити своє життя роботі в машинобудівній галузі», – заявила Анна Адом, Директор з персоналу та корпоративних комунікацій НВК «Гірничі машини». – Виробництво обладнання для гірничодобувної галузі сьогодні – це високотехнологічна, інтелектуальна галузь, що пропонує великі можливості тим, хто не боїться труднощів і готовий до серйозної роботи для досягнення успіху. НВК «Гірничі машини» готова не тільки забезпечити стабільною роботою, а й сприяти професійному та кар'єрному зростанню тих, хто готовий іти далі і вище разом із нами.

Самі ж молоді інженери, які пропрацювали на заводі перший рік у свій кар'єрі машинобудівника, отримали від компанії почесні грамоти НВК «Гірничі машини». Найкращих із них буде премійовано.

Підприємства НВК «Гірничі машини», як і раніше, є провідними майданчиками для проходження виробничої практики студентами технічних ліцеїв, технікумів, коледжів та вишів Донецької, Харківської та Дніпропетровської областей. Багато з них після отримання дипломів повертаються на ці заводи і продовжують тут свій трудовий шлях.